Alt på ett sted

PHM Forvaltning AS

PHM har samlet forvaltnings- og driftsselskaper med solid bransjeerfaring, sterk lokal forankring og unik kompetanse i et konsern. Vi kan levere alle forvaltnings- og driftstjenester et boligselskap har behov for.

PHM tilpasser leveransen etter kundens behov. Vi kan bistå med alt fra regnskap, administrasjon til praktisk drift. Vi tilbyr forretningsførsel for boligselskaper i alle størrelser.

"Vi gjør styrehverdagen enklere, ryddigere og mer effektiv!"

Når dere inngår et samarbeid med oss vil dere få en forvalter med sterk faglig kompetanse innen forvaltning og drift av boligselskap. Vi ønsker at vår kompetanse skal være styrets viktigeste ressurs. Kombinert med vårt markedsledende styreverktøy Lettstyrt leverer vi en brukervennlig og trygg løsning for styret.

Fornøyd ansatt

Alt på ett sted

Makredsledende eiendomsforvalter
med lange tradisjoner

PHM Forvaltning har røtter flere titalls år tilbake og våre ansatte har lang erfaring med forvaltning av boligselskaper. Selskapet er satt sammen av en rekke tradisjonsrike forvaltningsselskaper over hele Norge. Vi har spesialisert oss på forvaltning av boligselskaper, og som en del av PHM Group Norge etablerer vi oss som Norges ledende totalleverandør for borettslag og sameier.

Vi ønsker å være styrets viktigeste ressurs og har som mål å gjøre styrehverdagen enklere, ryddigere og mer effktiv. Gjennom smarte digitale løsninger, høy faglig kompetanse og et bredt utvalg av tjenester for boligselskaper, sørger vi for en enklere hverdag for både styret og beboerne.

Klienter
550
Næringsareal
20.000 kvm